Cukrářská škola - Kynuté těsto -
Druhy kynutého těsta. Kynutých těst je několik druhů. Základem všech je kvásek a po vypracování jejich kynutí, liší se od sebe především množstvím a poměrem surovin, v některých případech i jejich složením. Polotuhé kynuté těsto je vhodné na bábovky,
Bretagne - Blog
Pondělní příspěvek na blog. TO MUSÍ být, když jsem to slíbila! Tentokrát dokonce dvojitý příspěvek! Dvoustý recept (úžasný recept) a ještě k tomu lehká cestopisná reportáž (spíš jídlo-táž) z Francie (blablíBretagne), kraje, kde vznikaly recepty, jako
Fotbalový cheesecake - Pecenijeradost CZ
Ve velké míse utřete žloutky s moučkovým cukrem, směs smíchejte s měkkým rostlinným tukem Hera máslová příchuť. Namočte želatinu v 1/3 šálku studené převařené vody a nechte nabobtnat.
Peče celá země je uklidňující terapie pro vystresované ...
Peče celá země. A platí to doslova. Nový pořad České televize dokonale odráží kulinářskou vášeň české společnosti. Vím to už od roku 2012, kdy jsme v odpovědi na zájem pár čtenářů blogu zakládali pekařskou skupinu o chlebu. Měla úspěch a kvas se mezi
- Diskuse
Měl jsem dnes strašný sen. Ve velkopekárně, kde jsem bůhvíproč pracoval, se mi rozbil mísič těsta a musel jsem těsto na 500 chlebů mísit a hňácat ručně. 0 / 0 29.11.2019 12:16