Jak vyrobit a využít přepuštené máslo - Supr bydlení
Přepuštěné máslo není žádná novinka, znali ho naši už předkové. V době, kdy nebyly v domácnostech chladničky, bylo přepuštění jediná možnost, jak máslo uchovat, aby nežluklo. Navíc se na něm mnohem lépe smažilo, protože se nepřepalovalo. Dnes ho mnohPřepusťte máslo! | Cuketka
Přepuštěné máslo si můžete i koupit. Vyrábí ho Farma Krišnův dvůr, Vegetariánský klub „UGóvindy“, Na hrázi 5, Praha 8 – Libeň – 300 g za 120,– Kč, do konce března mají akční cenu – 99,60 Kč.Jak na přepuštěné máslo -
Přepuštěné máslo má jednu úžasnou výhodu: při smažení se (téměř) nepřipaluje. Skvěle se na něm dělají řízky stejně jako zelenina nebo třeba smažený sýr. A pak, skladovat ho můžete i při pokojové teplotě.Přepuštěné máslo… přečištěné máslo… tedy ghí – MENU od Koko
Přepuštěné máslo… přečištěné máslo… tedy ghí28 / 11 / 2014. Když jsem ho dělala poprvé, rovnou jsem ho spálila. Tendence urychlovat procesy se vyjevila jako velmi destruktivní způsob tvorby přepuštěného másla.Rady a tipy— Herbář — Česká televize
Přepuštěné máslo. Máslo zbavené vody a dalších příměsí (dnes často známe jako ghí) je vhodné na smažení i pečení, neboť se začíná přepaloval při výrazně vyšších teplotách (200–250 °C).
Registrace
Vyplňte jednoduchý formulář

Získej bonus
Vstupní bonus až do výše 10 000 Kč

Můžete hrát
Zaregistruj se a začni vydělávat
Získejte vstupní bonusy a užijte si skvělou zábavu. Dáme Vám návod. Stačí kliknout a dovíte se víc.
Vydělávejte online s úsměvem
Vsaďte si